Opiskelijoiden kertomuksia työssäoppimisesta!

Hannele

<3 Iso kiitos <3  Erittäin antoisa reilu puoli vuotta takana Verson harjoittelujaksoa. Opin paljon uutta ja sain tehdä monipuolisesti kaikenlaista erilaisista hoidoista lähtien respan verhon vaihtoon saakka. Kosmetologin työ on samalla antoisaa, hauskaa, mielenkiintoista ja yllättävää. Paljon kivoja tyttöjä, mainio ilmapiiri ja tekemisen meininki ja mahtavat ja iloiset ohjaajat! Kiitos.

Ronja

Elämäni paras työssäoppimisjakso, kiitos kaikille super paljon. Oon saanut uusia ystäviä, uusia kokemuksia ja uutta motivaatiota alalle. Verso on ihan mahtava paikka ja ihmiset myös. Tsemppiä jokaiselle. 

Roosa

Iso kiitos ihan jokaiselle. Täällä oli niin kivaa ja ohjaajat ihan huippuja! Opin paljon uutta ja jos saisin päättää tulisin ehdottomasti uudelleen. Ilmapiiri oli täällä hyvä ja ihana, kun kaikki kannustivat toisiaan <3 Tulee ikävä! 

Juuli

Isot kiitokset!    Hieman haikein, mutta kuitenkin ylpein fiiliksin jätän työharjoittelun nyt taakse. Aivan mahtavat pari kuukautta! Erityiskiitos Riikalle, Tarjalle ja Hannelelle siitä, että jaksoitte olla tukena ja turvana, sekä näyttää millaista on työskennellä huippuporukan kanssa <3 Sain todella hyvät eväät jatkaa tästä eteenpäin. Kiitos myös tytöille, jotka loivat ihanan ja rennon työympäristön. Muistakaa pitää hymy …

Juuli Lue lisää »

Scroll to Top