Kasvohoitoja

Erikoiskasvohoito Yonka Alpha Vital

Alpha Vital – erikoiskasvohoito sopii kaikille ihotyypeille ja vaikuttavina raaka-aineina toimivat muun muassa kirkastavat hedelmähapot. Ihoa silottava, kosteuttava ja pehmentävä hoito on toteutettavissa kertahoitona tai useamman kerran sarjahoitona.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hedelmähappokuorinnan, kulmien siistimisen, kasvohieronnan, kosteuttavan naamion ja kosteuttavan voiteen.
Hoito kestää n. 75min. (73€)

Erikoiskasvohoito Yonka Optimizer

Optimizer-erikoiskasvohoito on tehokkaasti ihoa kiinteyttävä ja kasvonpiirteitä kohottava. Eteerisiä öljyjä sisältävä kasvonaamio kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa välittömästi sekä erilaiset hierontaliikkeet stimuloivat ihon toimintoja. Hoito on toteutettavissa kertahoitona tai useamman kerran sarjahoitona.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kaksoiskuorinnan, kulmien siistimisen, stimuloivan hieronnan, kasvohieronnan, kiinteyttävän kasvonaamion ja hoitovoiteen.
Hoito kestää n. 75min. (73€)

Kasvohoito

Peruskasvohoito on hyvin asiakaslähtöinen hoito ja soveltuu myös ensimmäiseksi kasvohoidoksi. Hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, kuorinnan, epäpuhtauksien poiston, kasvohieronnan, kasvonaamion ja hoitovoiteen. Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan ihon kunnon mukaisesti.

Hoito kestää n. 90min. (58€)

Kasvohieronta

Rentouttavan kasvohieronnan avulla pääsee irtautumaan arjesta. Ravitsevalla hoitovoiteella tehtävä hieronta kosteuttaa ja hellii kasvojen ihoa. Hieronta tehdään kasvojen, decolten ja hartioiden alueelle. Hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, kasvohieronnan ja kasvonaamion.

Hoito kestää n. 30min. (27€)